Skip to content

Kom zaterdag 2 november naar de open dag op CITAVERDE Nederweert

Redactie
22 oktober 2019 | 18:00

Advertentie

CITAVERDE biedt modern kwalitatief goed onderwijs aan op VMBO-niveau. Leerlingen leren in een duurzame, innovatieve en ondernemende omgeving. Naast theoretische vakken zoals wiskunde, Duits, Engels en economie, passeren praktische vakken, zoals Voeding & Verzorging, CKV en diverse projecten de revue. De school is gespecialiseerd in VMBO GL en TL en MAVO-plus. Goede kaderleerlingen zijn ook van harte welkom!

Design & Innovation
Is ontwerpen, robotica, 3D-printen en multimedia jouw ding? Op de school staan 3D-printers, een lasersnijder, pc’s met ontwerpsoftware en een echte robot klaar!

Oog voor rekenvaardigheid, dyscalculie en dyslexie
Op de school worden aparte rekenlessen gegeven. De gemiddelde score voor rekenen van de leerlingen ligt al jaren op het niveau 3F (HAVO/VWO-niveau). CITAVERDE Nederweert staat daarnaast bekend om de uitgebreide ondersteuning voor leerlingen met dyslexie en/of dyscalculie. Leerlingen met een VMBO-diploma van het CITAVERDE College kunnen doorstromen naar alle MBO-opleidingen niveau 4 of naar de HAVO.

Kortom, een kleinschalige, veilige school met een warme sfeer en persoonlijke aandacht voor iedere leerling. Een school met theorielessen en projectonderwijs. Een school voor talentvolle doeners!

De open dag is op zaterdag 2 november van 10.30 tot 13.30 uur aan de Pastoor van der Steenstraat 5 in Nederweert. Aanmelden voor de open dag kan via de deze link https://www.citaverde.nl/vmbo/open-dag-vmbo/

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oude-boerenbond-Staat-Nederweert-2
De initiatiefnemers gaan met de input aan de slag
19 september 2024 | 10:39
Pascal-en-Carla-van-den-Schoor-2
Boeren van Nederweert
19 september 2024 | 10:00
De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09

Advertentie