Site pictogram Nederweert24

Optreden Starfish Bowl en Hot Buskers verplaatst naar De Schans

Komende zondag 6 oktober spelen Starfish Bowl en de The Hot Buskers in Nederweert. Dat zou aanvankelijk in park De Heerlijkheid zijn, onder de noemer’ Muziek in het park, uit de picknickmand’. Vanwege de verwachte weersomstandigheden (regen) worden de optredens verplaatst naar Café De Schans. Ze spelen daar tussen 15.00 en 18.00 uur

The Hot Buskers
The Hot Buskers spelen een aanstekelijke mix van early jazz, western swing, alt. country en folk blues. Authentiek en ongepolijst, traditioneel en modern, toegankelijk en origineel. En dat alles in een akoestische setting met één dame en vier heren rondom één microfoon. The Hot Buskers staan voor passie voor muziek én het publiek.

Starfish Bowl
Starfish Bowl ontstond eind jaren ’90 en maakte al snel furore als een stel eigenzinnige (blues)rockers. De band speelde op Moulin Blues, Het Bevrijdingsfestival, Bospop, Bluesrock Tegelen en trok vaak het land in. Door de jaren kwamen er meer indie- en psychedelische rockinvloeden bij. Starfish Bowl bracht vier albums uit met eigen werk. De band speelt sporadisch live.

Mobiele versie afsluiten