Skip to content

Optreden Starfish Bowl en Hot Buskers verplaatst naar De Schans

Redactie
4 oktober 2019 | 10:21

Advertentie

Komende zondag 6 oktober spelen Starfish Bowl en de The Hot Buskers in Nederweert. Dat zou aanvankelijk in park De Heerlijkheid zijn, onder de noemer’ Muziek in het park, uit de picknickmand’. Vanwege de verwachte weersomstandigheden (regen) worden de optredens verplaatst naar Café De Schans. Ze spelen daar tussen 15.00 en 18.00 uur

The Hot Buskers
The Hot Buskers spelen een aanstekelijke mix van early jazz, western swing, alt. country en folk blues. Authentiek en ongepolijst, traditioneel en modern, toegankelijk en origineel. En dat alles in een akoestische setting met één dame en vier heren rondom één microfoon. The Hot Buskers staan voor passie voor muziek én het publiek.

Starfish Bowl
Starfish Bowl ontstond eind jaren ’90 en maakte al snel furore als een stel eigenzinnige (blues)rockers. De band speelde op Moulin Blues, Het Bevrijdingsfestival, Bospop, Bluesrock Tegelen en trok vaak het land in. Door de jaren kwamen er meer indie- en psychedelische rockinvloeden bij. Starfish Bowl bracht vier albums uit met eigen werk. De band speelt sporadisch live.

Advertentie

1 Reactie

  1. In oktober een (muzikale) picknick in het park organiseren is ook niet echt slim. Past in het beeld dat we als burgers steeds verder van de natuur en de seizoenen af komen staan. Ik schat in dat er geen boer in de organisatie zit…


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie