Site pictogram Nederweert24

Kermis bij Eetcafé De Prairie in Ell

Van zaterdag 5 tot dinsdag 8 oktober is het weer kermis in Ell. Ook Eetcafé De Prairie heeft weer gezorgd voor een gezellig programma.

Zaterdag 5 oktober: From USA
Vol enthousiasme en energie brengen de mannen van From USA een breed jaren 60-70-80 repertoir. Ze toeren al 20 jaar langs podia, feesten en festivals in Nederland (en omstreken) als coverband. Met professionele muzikanten die naast FROM USA ook aan andere muzikale projecten deelnemen. Soms ook met gastspelers op de plakken. In 1999 wonnen ze de 1e prijs in de bandcompetitie van AVRO’s radioprogramma ‘Het Steenen Tijdperk’ en hiermee werd FROM USA uitgeroepen tot “Beste 60’s coverband van Nederland”!

Zondag 6 oktober: Experience
De band maakt voor het grootste deel muziek uit de jaren 60 en 70, met een klein uitschietertje naar iets jongere muziek. Experience speelt o.a. nummers van The Rolling Stones, The Kinks, The Beatles, The Beegees, Eric Clapton, Procol Harum, The Moody Blues, Creedence Clearwater Revival, The Animals, The Searchers enz.

Maandag 7 oktober Hoube Dre Band
De Hoube Dré Band is de legendarische en wereldberoemde feestband van Stramproy en omstreken. Ze zijn onder andere bekend van de hits “Hollekidee met Hoube Dré”, “Boete oam”, “De kelder”, “Vandaag”, “De stucadoor” en de vele rollen plakband!

Mobiele versie afsluiten