Site pictogram Nederweert24

Koor Guulke’s Lakeside Music Night stelt zich voor

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat op vrijdag 18 oktober en zaterdag 19 oktober Guulke’s Lakeside Music Night’s plaats gaan vinden in Sporthal de “Bengele” in Nederweert. Afgelopen weken hebben jullie kennis gemaakt met de Maestro’s en solisten. Vandaag stellen ze het koor ‘Da Capo’ aan jullie voor. 

Da Capo
Da capo is een gemengd koor met ca. 65 zingende leden. Alle stemgroepen zijn goed vertegenwoordigd, waardoor ze muziekstukken met veel dynamiek kunnen brengen. Het koor is goed geworteld in de dorpsgemeenschap van Stramproy en heeft een uitgebreid en afwisselend repertoire zoals musical, pop, licht klassiek en in diverse talen. Da Capo voelt aan als een familie; gezelligheid, saamhorigheid en samenwerking staat bij dit koor hoog in het vaandel. Hun inspirerende dirigente, Veerle Henkens, neemt het koor mee in uitdagende projecten, waarbij het koor actief de samenwerking opzoekt met andere (muziek)verenigingen binnen en buiten het dorp. 

Onmisbare schakel
Bij een topshow als de Lakeside Music Night is een groot koor een onmisbare schakel. De power die Da Capo brengt zal de bezoeker dan ook op indrukwekkende wijze ervaren; van hoog tot laag, van pop tot rock, kom en laat je verrassen!

Kaartverkoop gestart
Nog meer weten over het koor, artiesten en maestro’s? Hun uitgebreide verhalen lees je via www.lakesidemusicnight.nl. Hier zijn tevens de kaarten voor dit geweldige muziekspektakel te koop.

Mobiele versie afsluiten