Skip to content

59e Intern Toernooi van VC Fortutas

Redactie
19 juni 2019 | 8:42

Advertentie

Na de officiële opening en de uitreiking van de VC Fortutas Idols startte afgelopen 13 juni 2019 het 59e Intern Toernooi van VC Fortutas met maar liefst 40 deelnemers verdeeld over 10 teams. Na een flinke wind in het begin werd er een gezellig toernooi gespeeld, mede dankzij veel inzet van de deelnemers. En niet te vergeten de 4 gouden vrijwilligers die dit alles in soepele goede banen leidden.

In een heerlijke vroege avondzon werd er fanatiek gespeeld. Dankzij de verlichting kon de finale in een zomerse setting gespeeld worden tijdens de ondergaande zon. De finale ging dit jaar tussen de teams Account+ en Teng Wijen. De winst en de daarbij horende prijs ging naar het team Teng Wijen en daarin speelden Luc, Arjan, Lieke en Lynn. Zij ontvingen samen de fel begeerde door het sportcentrum de Bengele gesponsorde schaal met snacks.

Open Beach Volleybal Toernooi
De agenda is lekker gevuld en de beach area ligt er perfect bij, mede door de inzet en betrokkenheid van de vrijwilligers en de sponsoren. De komende weken gaat ook het Open Beach Volleybal Toernooi van start, en voor teams die tijdens een gezellige avond een volleybal toernooi willen spelen is er nog ruimte op 17, 20, 24 en 27 juni.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie