Skip to content

Actie ‘Scoren voor de club’ bij Merefeldia naar tevredenheid afgerond

Redactie
24 mei 2019 | 13:00

Advertentie

In de periode van 13 april tot 11 mei hebben 147 jeugdspelers tot en met de leeftijd van 12 jaar van voetbalvereniging R.K.S.V. Merefeldia uit Nederweert deelgenomen aan de actie ‘Scoren voor de club’. De opbrengst bedraagt € 2.657,-. De voetbalvereniging uit Nederweert verheugt zich in een groeiend aantal jeugdspelers en wil graag tegelijkertijd de kwaliteit van het voetbal verbeteren. Dat kost extra geld, vandaar deze actie.

14 teams zijn door hun leiders aangestuurd op pad gegaan met kraskaarten om geld in te zamelen en de donateurs te voorzien van interessante kortingsbonnen. Het gemiddelde bedrag per deelnemer bedraagt € 18 euro. Om de spelers aan te moedigen zijn er prijzen beschikbaar gesteld zowel voor het team waarin ze spelen als voor individuele jeugdspelers.

De resultaten luiden als volgt:

  1. Het team met de hoogste gemiddelde opbrengst – € 32,- per speler- is JO9-2 leider Leon Vink. Zij krijgen een volledig verzorgde bowlingavond ,aangeboden door Pins en Pints
  2. De hoogste individuele opbrengst is gerealiseerd door Teun Weijen van de mini’s- €83,–; leider Frans Stockmans; Teun krijgt een prijzenpakket, bestaande uit een shirt een voetbal en een merchandise- artikel.
  3. Verder zijn er prijzen voor de hoogste score per categorie:
  • JO8-3/4 Len Slaats € 51,-; leiders Harm Kuijpers, Sjoerd Buys en Ivo Veltrop
  • JO9-2 Benthe Creemers € 41,95; leider Leon Vink
  • JO11-2 Rik van den Broek €40,60;leiders Willem- Jan Mollemans en Sjoerd Buys
  • JO13MO-1 Bregje Verwayen€1 ; leiders Noortje van der Sande en Anouk Aspers
    Zij mogen een merchandise-artikel uitzoeken uit  de Merefeldia-collectie.

Alle prijswinnaars ontvangen hun prijs in de eerste helft van de maand juni of tijdens de DOEdag. Een opvallend punt bleek wel de grote gemiddelde spreiding in de score per individu/per team; deze varieerde van € 4,- tot € 32,- ; dit betekent dat er in enkele gevallen teams zijn die beneden de kostprijs scoorden- daar moet dus geld bij.

De organisatie kijkt terug op een mooi resultaat. Ze danken aan alle jeugdspelers die zich hebben ingezet. Dank ook aan alle teamleiders die hun spelers hebben aangemoedigd en gecoacht en dank aan iedereen die heeft gekrast en zo heeft bijgedragen aan de actie.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie