Site pictogram Nederweert24

Nieuw logo ontwikkelingscentrum PGZ onthuld (Foto’s)

Op woensdag 22 mei opende PGZ Nederweert haar deuren en konden ouders, broertjes, zusjes, hulpverleners en buurtbewoners kennismaken met hetgeen het ontwikkelingscentrum te bieden heeft.

Feestelijke onthulling nieuw logo
Tijdens de open dag werd het nieuwe logo van het ontwikkelingscentrum, onder toeziend oog van alle aanwezigen, onthuld.

Over het ontwikkelingscentrum
Het centrum biedt kinderen met een beperking extra begeleiding. Het is een plek waar kinderen overdag naar toe gaan om te spelen, te leren en bezig zijn met andere kinderen. Het doel is, om in een veilige, prettige maar bovenal warme en liefdevolle omgeving, de mogelijkheden van kinderen te stimuleren.

Het centrum is ingedeeld in twee groepen. De groepen zijn opgesplitst naar ontwikkelingsleeftijd. In ontwikkelingsgroep ‘de Donsvlinder’ vindt met name gerichte ontwikkelingsstimulering plaats. Bij de school voorbereidende groep ‘de Vuurvlinder’ staat naast ontwikkelingsstimulering vooral het aanleren van schoolse vaardigheden centraal.

Voor wie?
Het ontwikkelingscentrum richt zich op kinderen met een (vermoeden van een) psychiatrische of licht verstandelijke beperking of een algehele ontwikkelingsachterstand in de leeftijd tussen ca. 2 en 7 jaar oud.

In het ontwikkelingscentrum komen kinderen die:

Het ontwikkelingscentrum van PGZ is gelegen aan de Beatrixstraat 31a in Nederweert. Kijk ook eens op www.pgz.nu.

 

Mobiele versie afsluiten