Site pictogram Nederweert24

Van Horne Pop 2019

Vrijdag 12 april barst het feest los in de Bosuil. Ook dit jaar vindt hier het geweldige Van Horne Pop weer plaats. Hét muziekevenement waar je bij moet zijn. De battle of the bands voor en door Weerter scholen. Het zal een veelbelovende 31e editie worden met een avondvullend programma.

De artiesten staan te popelen om jou te vermaken met hun muziek en kijken ernaar uit om je een onvergetelijke avond te bezorgen. Alle genres zijn welkom, zodat het een feest wordt voor iedereen. Genoeg variatie dus! We hebben wederom een scala aan spetterende acts voor jullie in petto. Van eerstejaars leerlingen tot eindexamenkandidaten. Van bands tot zelfs duo’s. Iedereen is van harte welkom deze editie.

Al jaren is Van Horne Pop een evenement waar beginnende bands de mogelijkheid krijgen om te laten zien wat ze in huis hebben, “De springplank voor aanstormend talent”. Uiteraard wordt de winnaar van deze talentenwedstrijd beloond en zijn er mooie prijzen te winnen. De organisatie houdt nog even geheim wat er te winnen valt….

Kaartverkoop
De online kaarverkoop is inmiddels al gelanceerd. Via de site www.debosuil.nl kan je kaartjes bemachtigen. Ook in de aula van de Philips van Horne worden binnenkort kaarten verkocht. Voor slechts 6,00 euro beleven jij en je vrienden en/of familie een gezellige avond gevuld met goede muziek. Dat wil toch iedereen?

Sociale media
Ben je enthousiast geworden en wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Vergeet dan zeker niet om onze Facebookpagina (Van Horne Pop) in de gaten te houden. Binnenkort zal hier informatie over de deelnemende bands en duo’s worden gedeeld.

De deuren van de concertzaal zullen openen om 19:30 uur en de show zal starten om 20:00 uur. Tijdens het juryberaad staat ‘Watchin’ Joe’ (winnaar van de vorige editie) op de bühne om jullie te amuseren. Daarna zal de bloedstollende ontknoping plaats vinden.

Mobiele versie afsluiten