Site pictogram Nederweert24

Stichting Platform Gehandicapten bestaat 25 jaar (Foto’s)

Een bijzondere jaarvergadering donderdagmiddag bij de Gunnerij in Nederweert. De Stichting bestaat dit jaar 25 jaar en zij presenteerde vandaag haar vernieuwde look aan de inwoners van Nederweert. Wethouder Peter Koolen en Regisseur leefbaarheid Harold van der Haar hebben hiervoor extra ruimte gemaakt in hun volle agenda.

Jaarvergadering
Met het motto: ”U STAAT ER NIET ALLEEN VOOR” op de banners en de uitleenkar prominent onder het vernieuwde logo, wil de stichting meer bekendheid rondom het bestaan creëren bij de inwoners van Nederweert. Bij de vergadering bleef het niet alleen bij lekkere vlaai, er schoof namelijk ook een gast van de Federatie van Gehandicapten organisaties Limburg aan. Hij kwam een kijkje nemen hoe SPGN zich inzet voor de burgers van de gemeente Nederweert met een handicap, een beperking of een chronische aandoening.

Verder werd het jaaroverzicht van 2018 doorgenomen. Ook presenteerde de stichting de acties die in de planning staan voor het jubileumjaar 2019 en werd er vergadert over lopende belangrijke zaken. Met vereende krachten en een frisse wind blijft het motto: “U STAAT ER NIET ALLEEN VOOR”.

Mobiele versie afsluiten