Site pictogram Nederweert24

Kom buurten in het Taalcafé bij de bieb

Wil jij jou Nederlands verbeteren? Nieuwe mensen leren kennen? Kom buurten in het Taalcafé bij de bieb. 

Nederlands leren doe je achter de computer, in de klas, op school, met een docent. Maar de echte taal, Nederlands spreken en luisteren, dat leer je het beste in gesprek met anderen. Gezellig samen een praatje maken. Er is altijd een vrijwillige begeleider bij. 

We praten over allerlei onderwerpen.  Over familie, gezondheid, grappige spreekwoorden of een bijzondere hobby. We zorgen bij de bieb natuurlijk voor een lekker kopje koffie of thee. Je bent welkom! Loop gewoon binnen, vooraf aanmelden is niet nodig. 

Waar en wanneer?
Taalcafé Nederweert Bibliocenter | Wanneer: elke week op woensdag van 10.00 tot 11.30 uur | Locatie: Bibliocenter Nederweert, Kapelaniestraat 8

Open Inloop Taal, oefenen met schrijven en lezen
Elke donderdagmiddag kun je oefenen met het lezen en schrijven van de Nederlandse taal. En krijg je uitleg over de grammatica van NT2 taaldocenten. Loop binnen voor een  gesprek met taalvrijwilligers en kom oefenen met taalprogramma’s. Open Inloop Taal wordt elke week op donderdag van 13.00 tot 15.00 uur gehouden in Bibliocenter Weert, Wilhelminasingel 250

Taalles Nederlands Tel mee met Taal
Vind je de Nederlandse taal toch nog lastig? Hoe schrijf ik dat ook alweer? Hoe zijn de regels van de taal? Kun je niet vaak genoeg oefenen met spreken? Schrijf je in voor de gratis taalcursus Tel mee met Taal van 35 lessen. Deze cursus is niet bedoeld voor nieuwkomers. De cursus wordt gegeven bij Bibliocenter in de bibliotheek Heel, Heythuysen, Maasbracht, Nederweert en Weert en in verschillende wijkhuizen in Weert. 

Heb je vragen over Nederlands leren en de mogelijkheden? Kijk op www.bibliocenter.nl . Of bel met Toos Jenniskens 088-2432000. E-mail  c.jenniskens@bibliocenter.nl .

Mobiele versie afsluiten