Site pictogram Nederweert24

Carnavalsoutlet in Nederweert nu open

Voortaan hoef je niet ver meer te gaan voor jouw vastelaovundjsoutfit. Aan de Hulsenweg 22 in Nederweert vind je allerhande nieuwe feestkleding en accessoires voor de carnavalsdagen in Carnavalsoutlet ‘De Verrassing’. Dichtbij, direct passen en kiezen. Goed én goedkoop.

De carnavalswinkel van Jan Simons is terug van weggeweest. Groter, mooier en goedkoper. Je vindt er… hoeden, pruiken, petten, jassen, complete outfits. Brillen in de meest maffe uitvoeringen. Ballonnen, slingers, confetti. Shawls, boa’s. Waaiers, vlinder- en engelenvleugels. Dierenoutfits en bijbehorende accessoires, maskers voor jong en oud, tasjes, schoenen en schoencovers. ‘Juwelen’, gangsteroutfits, steampunk, accessoires, verzin het maar. Alles voor jong en oud, dames en heren, jongens en meisjes. Je zult er niet met lege handen naar huis lopen. Het aanbod is enorm in de 500m2 grote winkel. Bovendien zijn de prijzen er zo idioot laag, dat het onmogelijk is om met niets naar huis te gaan. Kom naar de winkel aan de Hulsenweg 22 om er direct de kleding te passen óf bestel via de webshop op www.carnavalswinkeldeverrassing.nl.

Groot inkopen, lage prijzen
Jan Simons uit Ospel is geen onbekende in de wereld van de carnavalswinkels. Menigeen kocht bij hem al de carnavalsspullen. Zijn winkels vind je behalve in Nederweert, ook in Helden-Panningen, Weert, Bergen, Boxmeer en Eindhoven (Kastelenplein en winkelcentrum Woensel). Door groot in te kopen, kan hij de klant lage prijzen bieden. Doe er je voordeel mee.

Grote bestelling, leuke korting
Carnavalsoutlet De Verrassing in Nederweert is hét adres voor groepen die op zoek zijn naar bij elkaar passende outfits. Kleding kan in grote partijen worden geleverd. Je wordt beloond met een mooie korting op de totaalprijs.

Bestellingen binnen 24 uur geleverd
Bestellingen die geplaatst zijn in de winkel of via de webshop, worden gegarandeerd binnen 24 uur geleverd. Dit is ideaal voor vriendengroepen en verenigingen.

Overig aanbod
Op het adres in Nederweert vind je nog meer onder hetzelfde dak. Ook voor kinderspeelgoed, gereedschap, keukenmaterialen en veel meer kun je terecht in de naastgelegen dumpverkoop.

Bereikbaarheid
Je vindt carnavalsoutlet De Verrassing aan de Hulsenweg 22 in Nederweert. De winkel is goed bereikbaar via de Venloseweg / Randweg Nederweert (let op de grote aankondigingsborden). Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Openingstijden
Dinsdag t/m zaterdag 10.00 – 17.00 uur. Vanaf februari ook op zondag geopend van 12.00 – 17.00 uur. Tijdens de carnavalsdagen (3, 4 en 5 maart 2019) ook geopend van 10.00 – 14.00 uur www.carnavalswinkeldeverrassing.nl

Mobiele versie afsluiten