Site pictogram Nederweert24

68ste Prins van CV de Moerebuuk Ell: Rick I (Camp)

Zondag is Rick Camp in BMV Ellenhof uitgeroepen tot 68ste Prins van CV De Moerebuuk.

Prins Rick I
Rick is geboren op 10 november in Weert, 9 maanden Na de vastelaovendj van 1990. Hij is opgegroeid in Ittervoort als jongste telg van het gezin. Hij is een zoon van oud-prins Theo. Aan zijn zijde staat Prinses Joreth Rietjens. Daar woont hij sinds kort mee samen aan het Scheijmansplein. Ze zijn beide actief in het onderwijs.

De adjudanten zijn Bram, Gert-Jan en Noud en de dames Sandra, Li en Fé. Ze waren al bekend voordat Rick gevraagd werd om Prins te worden, ze hadden dit namelijk al eens besproken. Rick is actief in het verenigingsleven in Ell. Hij is graag aanwezig bij de Bonte Avonden als ‘3 Kieër Niks’. Ook is hij actief als bestuurslid van de KVW, lid van ’t Jeugd Comité, Tamour-maître van de schutterij, spoeëk bij de Stichting Spook én hij is verdediger bij het derde van RKESV.

Maaktj plezeer, genietj d’rvan en ónthaotj:
Veur Jónk of Aod, det is mich óm ’t aeve,
same gaon wae hie fieëst belaeve!

Jeugdprinsepaar
Het jeugdprinsepaar bestaat dit jaar uit Kris & Rose. Kris is een zoon van Rob van Harte van Herme en Mia van Susse Bèr en Francien van Giel van Hoeëger en Lies panne Vosberg. Rose is een dochter van Johan Heijkers van Gerard van Jannese Bèr en Maud Ramakers van Bert van Klómpe Graat.

Mèt ‘ne vètte beat en coole move,
Gaeve wae deze Vastelaovendj ózze eige ‘groove’!

Mobiele versie afsluiten