Site pictogram Nederweert24

Marktrecht gaat Global

De laatste jaren is er in Weert op de laatste zondag van het jaar ‘Marktrecht voor iedere Weertenaar’. De zaterdagmarkt zou blij zijn met zo veel bezoekers op hetzelfde moment.

Global Exploration
Dat de leerlingen van LVO Weert dit jaar Mongolië als bestemming hebben is snel duidelijk. In juli zullen de leerlingen in het kader van Global Exploration met meer dan zestig leerlingen drie weken een bezoek brengen aan het land. Het waren natuurlijk niet de enige standhouders. Er waren meer goede doelen te vinden en Weertenaren die er een leuk handeltje op na hielden. Een eindje verderop kon iedereen op zijn best op de foto. Geheel in Dickensstijl werden voorbijgangers aangekleed en op de plaat gezet. Had je dan nog niet genoeg wintersferen geproefd dan kon je altijd nog een terras opzoeken of even bij het circus langs gaan.

Vijfde editie van Marktrecht
De gezelligste vrijmarkt in de open lucht in Weert. Het slotevenement van jubileumjaar 2014, het jaar waarin Weert 600 jaar stadsrechten vierde, werd wegens succes wederom herhaald. Tijdens deze feestelijke dag is de Weerter binnenstad het podium waar alle Weertenaren hun koopwaar verkopen of hun talenten showen.

Mobiele versie afsluiten