Site pictogram Nederweert24

Start van gratis thuisadministratie in Nederweert

Vanaf 1 januari 2019 kunnen inwoners van de gemeente Nederweert voor hulp bij hun administratie terecht bij Stichting Vrijwillige Administratieve Ondersteuning Weert e.o. (VAO). Het college heeft een subsidie toegekend voor deze nieuwe gratis dienstverlening.

Helpen bij administratie
De vrijwilligers van de thuisadministratie gaan inwoners thuis helpen met het op orde brengen, verwerken en bijhouden van hun administratie. Zo krijgen zij meer inzicht en grip op hun inkomsten en uitgaven, waardoor schulden voorkomen kunnen worden. Ook als er al schulden zijn, kunnen vrijwilligers extra ondersteuning bieden bij het opstarten van een schuldhulpverleningstraject. Dat kan ook tijdens of na dit traject.

Op zoek naar vrijwilligers
Hebt je je administratie op orde, enig cijfermatig inzicht en wil je mensen ondersteunen met hun administratie? Misschien is dit dankbare vrijwilligerswerk iets voor jou. Er wordt nog gezocht naar vrijwilligers en een coördinator. Alle vrijwilligers krijgen een professionele opleiding, tekenen een contract met geheimhoudingsplicht en vragen een Verklaring Omtrent Gedrag aan. Neem vrijblijvend contact op met VAO via info@vaoweert.nl of 06 22787418.

Mobiele versie afsluiten