Skip to content

Mantelzorger verrast met boeket bloemen

Redactie
18 december 2018 | 12:56

Advertentie

Vanmorgen werd mevr. Knapen in Ospel verrast met een boeket bloemen als blijk van waardering voor al haar zorg rondom haar echtgenoot. Ze zorgt inmiddels 3,5 jaar intensief voor hem. Drie dagen per week gaat hij naar Zorgboerderij ‘De Katsberg’ in Meijel. Op deze dagen zorgt mevr. goed voor zich zelf zodat de zorg rondom haar man voor haar vol te houden blijft. Daarlangs wordt mevr. ondersteunt door de Thuiszorg welke drie ochtenden komen om te verzorgen. Op vrijdag gaat ze mee naar de Zorgboerderij om daar te ondersteunen. Regisseur Leefbaarheid Iris van de Ven en Mantelzorgconsulent Sandra Hermans bedankte mw. voor haar inzet als mantelzorger namens Gemeente Nederweert.

Ben jij mantelzorger?
Zorg jij voor een zieke partner, gehandicapte zoon, dochter, vader of moeder, een vriend(in) of buur? Dan ben je mantelzorger. Wist je dat je hierbij ondersteuning kunt krijgen? Ook vinden er regelmatig informatie- en themabijeenkomsten plaats. Neem voor meer informatie eens vrijblijvend contact op met mantelzorgconsulent Sandra Hermans. Zij kan je vertellen wat ze voor je kan betekenen. Je bent ook van harte welkom bij de vijf steunpunten in de gemeente. Sandra Hermans, mantelzorgconsulent gemeente Nederweert, sandra.hermans@dezorgroep.nl, 06 53289429, www.dezorggroep.nl/mantelzorg

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie