Site pictogram Nederweert24

Nieuwe hoofdsponsors voor Eindse Boys

Eindse Boys kan met trots de nieuwe hoofdsponsors presenteren voor het nieuwe seizoen. Twee jonge ondernemers, geboren en getogen in Nederweert-Eind, hebben de handen in elkaar geslagen om de club met de groen-witte kleuren voor de komende jaren als hoofdsponsor te ondersteunen.

Nieuwe hoofdsponsors
Bart Beerens van B.B.I. Bart Beerens Installatietechniek BV en Rob Schreurs Rijwielservice Rob Schreurs zijn vanaf het nieuwe seizoen de hoofdsponsors van de selectie van Eindse Boys (heren 1 en 2). Beiden hebben zelf in de jeugd van Eindse Boys gevoetbald, waarbij Rob de groen-witte kleuren jaren heeft verdedigd als keeper van het eerste elftal.

Vrijdagavond, voorafgaand aan de wedstrijden voor de gemeentebeker, zijn de hoofdsponsors gepresenteerd en zijn de contracten in het bijzijn van het bestuur met de ondernemers getekend. De club wenst beide ondernemers veel succes voor de toekomst en ziet uit naar een prettige samenwerking.

Tot slot dankt de club Johan en Jacqueline Raemaekers van Raema Caravans & Campers (en voorheen aanhangwagens) evenals Kass BV voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren.

Mobiele versie afsluiten