Skip to content

Eetpunt Ontmoeten Doet Groeten te gast bij de Dorpsherberg

Redactie
27 juli 2018 | 9:00

Advertentie

Dinsdagavond was het Eetpunt te gast bij de Dorpsherberg in Ospel. Bij een buitentemperatuur van 30 + graden was het binnen in de herberg lekker koel en goed vertoeven. De kok en zijn medewerkers deden enorm hun best om het iedereen naar de zin te maken. Er werd een uitgebreid diner geserveerd waar iedereen volop van genoten heeft. De gasten gingen super tevreden naar huis. Omdat het de laatste keer voor de zomerstop was, werden de vrijwilligers door de gasten in het zonnetje gezet en ontvingen ze van hen elk een prachtige bos bloemen.

30 vaste gasten
Het Eetpunt heeft inmiddels 30 vaste gasten. Daarnaast ontvangen ze elke week mensen die één keertje of geregeld komen eten. Iedereen is steeds vol lof over de kwaliteit van de maaltijden. De vaste gasten geven aan dat ze uitkijken naar de dinsdag. Elke week komen ze naar de Pinnenhof waar om 18:00 uur gegeten wordt. De meeste gasten drinken na het eten nog een kopje koffie en enkelen leggen nog een kaartje.

De prijs van de maaltijd is 8 euro (exclusief eventuele consumpties). Tot hun grote spijt moet het Eetpunt met een wachtlijst gaan werken. Logistiek gezien kan de groep niet meer groter worden. Je kunt je echter nog steeds aanmelden. Wanneer er op een dinsdag open plekjes zijn worden de mensen van de wachtlijst gebeld.

Gastvrij ontvangen
Eén keer per maand gaat het Eetpunt buitenshuis eten. Het afgelopen jaar zijn de bezoekers van het Eetpunt gastvrij ontvangen door de Kleine Winst, Guulke, De Ontmoeting, Zaal Centraal, de Daatjeshoeve, het Pannetje, bi-j Siem, ’t Vlegelke, Hof van Schoor en de Dorpsherberg. Alle horecagelegenheden willen ze daarvoor heel hartelijk bedanken. Drie of vier keer per maand wordt er in de keuken van de Pinnenhof gekookt door vrijwilligers. Voor het vlees zijn ze vaste klant bij slager Hermanns in de Kerkstraat. Ze krijgen daar een superkwaliteit vlees tegen een heel schappelijk prijsje. ”Leo, weer heel hartelijk bedankt”, aldus het eetpunt.

Vakantie
De overige boodschappen doet het Eetpunt bij Jumbo. Ook daar worden ze gesponsord. Als laatste willen ze Ton van de Pinnenhof bedanken voor het sponsoren in de vorm van het gratis gebruik maken van de eetruimte. Het Eetpunt is nu met vakantie. Ze wensen iedereen een fijne zomer toe en zien er naar uit om je na de vakantie (weer) te ontmoeten

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie