Site pictogram Nederweert24

d’Indj Laeftj: Inschrijven kan tot 1 augustus! 

Je hebt het vast gelezen of gehoord: d’Indj Laeftj gaat door. Heb je je nog niet ingeschreven met je team, groep vrienden, gezin of familie? Doe dat dan nog voor 1 augustus!

Op 8 september vindt d’Indj Laeftj plaats. Vanaf 15.00 uur zijn er diverse kinderactiviteiten voor kinderen t/m groep 4 in een circusthema van een ballonnenclown tot een circusworkshop. Voor iedereen vanaf groep 5 is er een zeskamp met doe- en denkspellen. Zoals een hindernisbaan, behendigheidsspellen en het oplossen van denkpuzzels. ‘s Avonds kun je genieten van een barbecue, dj en livemuziek van The Ragtime Rumours. Dit alles vindt plaats op veldje Dams in d’Indj.

De minimale inschrijving is gehaald, daarom is de inschrijving nu verlengd tot 1 augustus. Inmiddels hebben ruim 330 mensen in alle leeftijdscategorieën zich aangemeld. Na 1 augustus en dus ook op 8 september kun je geen kaarten meer kopen.

Heb je aangemeld en betaald? Dan krijg je de entree- en/of barbecuekaarten uiterlijk 15 augustus thuis bezorgd. Heb je je nog niet ingeschreven? Meld je dan voor 1 augustus aan via www.nederweert-eind.nl.

d’Indj Laeftj
Op 8 september van 15.00 tot 1.00 uur veldje Dams in d’Indj. Om 18.00 begint de barbecue (pakketten vooraf bestellen). Om 20.00 uur start de dj en vervolgens is er livemuziek van The Ragtime Rumours.

Kaartverkoop

Opgeven voor de zeskamp kan in teams van maximaal 8 personen of individueel. De organisatie stelt de teams van de eventuele individuele opgaves samen.

Barbecue

Voor vragen en/of opgave via mail: dorpsfeestineind@gmail.com of www.nederweert-eind.nl

Mobiele versie afsluiten