Skip to content

Zaterdagmiddag op Bospop, één groot feest! (Foto’s)

Redactie
14 juli 2018 | 23:59

Advertentie

Bospop-vrijdag was al een groot succes maar met het zwoele weer van zaterdag kan de 38ste editie van het Weerter festival niet meer stuk. Er hing een super gezellige sfeer, er was fijne muziek én het terrein stond vol goed gehumeurde festivalgasten. Al vanaf begin van de middag was het zeer druk op het festivalterrein in Weert.

Van alles te beleven
Met een lekker biertje of een frisje genoot men van al het moois wat Bospop te bieden heeft. Op Bospop treden dit jaar zesentwintig bands op, verdeeld over twee podia: het hoofd- en een tentpodium. De een stond te feesten terwijl de ander zich even terug trok om te relaxen op het gras óf in een hangmat.

Foto’s Johan Horst én Richard van der Steen.

Lees meer over Bospop 2018 op de speciale dossierpagina Bospop.

Advertentie

1 Reactie

  1. Jammer dat alleen de zanger van King King de organisatie en alle vrijwilligers bedankte voor hun inzet. Graag een reactie van mijn ka nt Bospop het was weer geweldig ik heb drie dagen op de camping vertoefd en echt het was toppie. Fantastische muziek schone toiletten heerlijke douches……noem maar op.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie