Site pictogram Nederweert24

Nieuwbouwplan Juffrouw Joostenhof postitief ontvangen!

Vastgoed Ontwikkeling Zuid B.V. (VOZ) presenteert het nieuwbouwplan ‘Juffrouw Joostenhof’ aan het brede publiek. Eerder hebben diegenen, die op de wachtlijst stonden voor een woning in dit plan, de brochure van Juffrouw Joostenhof reeds ontvangen.

Eigen herkenbare en luxe identiteit
Juffrouw Joostenhof wordt de prachtige uitbreiding en afronding van de aantrekkelijke wijk Hoebenakker, gelegen tegenover de Mandenmaker in Nederweert. Dit nieuwe deelplan is extra ruim opgezet ten opzichte van de reeds bestaande wijk. Kenmerkend zijn de eigen opritten naar de woningen door openbaar groen en water. De goudwitte bakstenen gevels in combinatie met de antracietkleurige kozijnen gaan dit deelgebied een eigen herkenbare en luxe identiteit geven.

21 woningen
In Juffrouw Joostenhof worden 21 woningen gerealiseerd, waarvan 6 De Generaal- (tweekapper), 2 De Admiraal- (vrijstaande gezinswoning) en 13 De Kolonel-plus woningen (luxe semi-patiobungalows). De plus van de Kolonel woning zit in de diverse extra’s ten opzichte van de reeds gerealiseerde Kolonel woningen in Hoebenakker.

Woningcrisis is echt voorbij
De druk op de woningmarkt in Nederweert is groot, bestaande woningen worden snel doorverkocht, rentes van 1,85% zijn ongekend lag. Veel mensen willen verhuizen om klaar te zijn voor de toekomst, naar een woning met badkamer en slaapkamer op de begane grond en een onderhoudsvrije tuin.”, aldus Paul van den Wollenberg van VOZ. Combineer deze gegevens in een prachtig plan en de verkoop loopt: De woningcrisis is echt voorbij!

Meer informatie?
Kijk op www.hoebenakkernederweert.nl, informeer naar actuele beschikbaarheid, vraag de brochure aan of neem contact op met Paul van den Wollenberg van VOZ
Bel: 06-50440977 of mail paul@vozbv.nl
Kavel K1 en K2 zijn op moment van publicatie van dit bericht nog beschikbaar.

Mobiele versie afsluiten