Site pictogram Nederweert24

Uitslag ZPC Nederweert Regionale Zomerkampioenschappen

De afgelopen 2 weekenden hebben de Regionale Zomerkampioenschappen plaatsgevonden in het Pieter van den Hoogenband zwembad te Eindhoven. Betreft regio Zuid Nederland: Limburg, Brabant en Zeeland. Om deel te mogen nemen aan deze kampioenschappen moet je eerst, vooraf bepaalde, limieten weten te behalen. Een superknappe prestatie op zich.

Ook binnen ZPC Nederweert waren hier een aantal zwemmers in geslaagd. De meeste mochten zelfs een aantal keren/dagen aan de start verschijnen. Zo was ZPC Nederweert alle vier de dagen vertegenwoordigd. Alle deelnemers wisten op 1 of meerdere afstanden hun Persoonlijke Records te verbeteren, super knap. Dit leverde dan ook vele tevreden gezichten op; ”genieten is dat!

Daarnaast mochten ze het tweede weekend ook nog genieten van de deelname van Femke Heemskerk. Blijft toch bijzonder om zo’n nationaal talent aan het werk te zien. En als klap op de vuurpijl heeft Dyonne Klomp op de 50 meter vrije slag het limiet voor de Nationale Kampioenschappen weten te behalen. Zij zal binnenkort dus mogen starten bij de Nederlandse Junior/Jeugd Kampioenschappen. Proficiat Dyonne en heel veel succes.

ZPC Nederweert bedankt Vivian Hermans en Jack Snellen voor hun vrijwillige deelname als official. ”Zonder officials is deelname voor de zwemmers niet mogelijk dus wij zijn superblij dat jullie dit hebben gedaan. Top!”

Uitslag:

Mobiele versie afsluiten