Skip to content

Nieuwe wandelgids Limburg noord en midden verschenen

Glendi
1 juni 2018 | 9:00

Advertentie

Wandelliefhebber Bart van der Schagt -ook bekend als WandelBart- is gestart met een nieuwe reeks wandelgidsen. De vijfde uit deze serie bevat 21 leuke wandelroutes in de provincie Limburg, ten noorden van Sittard. Een wandeling start in Weert. De wandelingen -van kort tot lang- in stad, buitengebied en natuur zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer.

21 wandelroutes
De 21 wandelroutes in dit boekje zijn zeer divers: een paar leuke, groene stadswandelingen en talrijke wandeltochten door het zeer gevarieerde landschap in het noorden en midden van Limburg. De wandelingen gaan over uitgestrekte heidevelden, door stille bossen, de uiterwaarden langs de Maas, de veengebieden in de Peelstreek en in het middendeel van Limburg langs de daar talrijke beken. In dat deel komen de routes ook langs flink wat kastelen. De stadswandelingen zijn geen toeristische sightseeings, de nadruk ligt op het stadsgroen en de rustigere stadsdelen. Zo bevat deze gids 18 wandelingen door natuur en platteland, 2 groene stadswandelingen en een stad&landwandeling.

Alle WandelBart provinciewandelgidsen zijn voor € 17,95 te koop bij de boekhandel, bol.com of via de website www.wandelbart.eu. De provinciewandelgids Limburg noord en midden is de vijfde uit een reeks. De komende maanden verschijnen er ook provinciewandelgidsen van de andere provincies. De gidsen worden middels een ‘print-on-demand’-systeem pas kort voor of direct na aankoop gedrukt. Omdat de wandelroutes uitstekend worden onderhouden, beschikt de koper van een WandelBart-wandelgids altijd over up-to-date routebeschrijvingen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie