Site pictogram Nederweert24

Inschrijven KinderVakantieWerk Nederweert 2018

Afgelopen woensdag heeft de organisatie van ‘KinderVakantieWerk Nederweert 2018‘ de eerste enthousiaste kinderen voor het jubileum programma in mogen schijven. Dit gebeurde in bassischool de Schrank in Ospel.

Inschrijfdagen
Dit jaar wordt het inschrijven voor de kinderen op dezelfde manier georganiseerd als de afgelopen jaren. In de maand mei delen ze op de scholen folders uit. De folder bevat een inschrijfformulier dat thuis kan worden ingevuld en op één van de inschrijfdagen ingeleverd kan worden. Bij de inschrijving wordt een boekje met informatie meegegeven. Dit wordt dan pas verstrekt om kosten te besparen. 

Ouders/verzorgers die hun kind voor deze week willen aanmelden, kunnen dit doen op een van onderstaande woensdagmiddagen tussen 12:00 en 14:00 uur. 

Iedereen mag op elke locatie komen om zich in te schrijven en hoeft dus niet te wachten tot ze in de buurt zijn. Wanneer de data niet haalbaar zijn voor ouders, mogen ook opa, oma, de buurvrouw of iemand anders meekomen naar de inschrijving. Na de inschrijfdagen worden geen inschrijvingen voor KVW meer geaccepteerd. Dit vanwege organisatorische redenen. 

Breng tijdens de inschrijving het inschrijfformulier en een geldbedrag van 20,00 euro per kind mee. Er is geen pinmogelijkheid, dus verzoeken ze om contant geld mee te nemen. 

Wandelvierdaagse
Op deze data is het ook mogelijk voor volwassenen om in te schrijven voor de wandelvierdaagse. Neem tijdens het inschrijven een geldbedrag van 6,50 euro mee.

Mobiele versie afsluiten