Site pictogram Nederweert24

Ongeval Houtsweg, brugafsluitingen zorgen voor drukte

Zaterdagmorgen heeft er een kop- staartbotsing plaatsgevonden op de Houtsweg in Nederweert-Eind. In de wegversmallingen zijn drie personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. De auto’s reden op de Houtsweg en zijn door nog onbekende oorzaak achter op elkaar gereden. Een persoon raakte hierbij gewond en is ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. Alle auto’s liepen flinke blikschade op.

De hulpdiensten werden massaal opgeroepen omdat er in eerste instantie sprake was van een ongeval met beknelling. Dit bleek gelukkig niet het geval. Het verkeer ondervond flink wat hinder van het ongeval ondanks dat de betrokken auto’s snel bij een bedrijf op de oprit werden gezet. De vele auto’s maken het ter hoogte van de wegversmallingen nog eens extra lastig voor een goede doorstroming.

Drukte door brugafsluitingen
Het is erg druk vanwege de wegomleidingen in Nederweert. Zowel de Randwegbrug als Brug 15 zijn afgesloten tot onbegrip van veel Nederweertenaren. Van alle kanten komen er berichten binnen over het ongeloof dat beide bruggen tegelijkertijd zijn afgesloten.

Mobiele versie afsluiten