Site pictogram Nederweert24

“Open Avond” op basisschool Budschop

Altijd al willen weten hoe het er in de toekomst uit gaat zien… Hoe we wonen in de toekomst? Wat we eten? Hoe zien we er dan uit en welke kleding we dragen? Op welke manier we ons verplaatsen? Hoe het onderwijs er dan uit ziet?

Op basisschool Budschop hebben ze de afgelopen weken aan het project ‘De Toekomst‘ gewerkt. Want….wie is er niet benieuwd naar de toekomst? Na een spectaculaire opening met een echte waarzegster en onze onderwijsrobot Eddy zijn de leerlingen enthousiast gestart met onderwerpen over de toekomst: kleding, vervoer, voedsel, onderwijs etc. Ze hebben allemaal een bezoek gebracht aan het Spark Tech Lab in Weert en aan BMO in Nederweert. Hier hebben we veel “Slimme Technieken” mogen zien.

De resultaten van het project ‘De Toekomst‘ willen ze natuurlijk met iedereen delen tijdens de Open Avond op donderdag 22 maart. De kinderen zullen deze avond hun bevindingen presenteren. Van 17.30 tot 18.00 uur is het speciaal voor ouders van nieuwe kleuters. Vanaf 18.00 tot 19.30 uur is het voor alle belangstellenden.

Mobiele versie afsluiten