Skip to content

Start bouw: Park Zuytwillemsvaert in Weert

Redactie
19 februari 2018 | 11:50

Advertentie

Maandag 19 februari heeft wethouder Frans van Eersel van de gemeente Weert het startsein voor de verkoop voor de verkoop van ruim 200 woning aan de Werthaboulevard in Weert. Wethouder Frans van Eersel: “Na vele jaren is er zicht op een afronding van de Werthaboulevard. De entree van de stad aan het kanaal krijgt met dit project een fraai aanzien. Een lelijke plek in de stad verdwijnt. De oude tennishallen en hun omgeving maken plaats voor ruim 200 woningen. Onderzocht wordt nog hoe de Werthatoren in het plan inpasbaar is.

Op korte termijn start de bouw van ruim 200 woningen en appartementen aan de nieuwe Werthaboulevard. Daar verrijst de prachtige woonomgeving Park Zuytwillemsvaert. Een ambitieuze ontwikkeling die past bij een stad die groeit. Het bouwplan omvat een mix van koopappartementen, huurappartementen, halfvrijstaande woningen met patiotuin en in fase 2 geschakelde stadswoningen en duurdere watervilla’s voor de verkoop. De woningen liggen in een opvallend groene en waterrijke omgeving. Tegelijkertijd ligt het stadscentrum op steenworp afstand.

Het project begint met de bouw van de eerste zes halfvrijstaande woningen met patiotuin aan de Penitentenstraat en één van de appartementencomplexen. De website www.zuytwillemsvaert.nl biedt de mogelijkheid tot voorinschrijving. In een later stadium word je dan geïnformeerd door Saelmans Makelaardij (www.saelmans.nl).

Advertentie

1 Reactie

  1. Wil graag de ontwikkelingen van plan Zuitwillemsvaert ontvangen.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie