Site pictogram Nederweert24

Jubilarissen en Gouden KNVB spelden bij nieuwjaarsreceptie Eindse Boys

Op 2 januari werd in een goed gevulde kantine de nieuwjaarsreceptie gehouden van Eindse Boys. Na de vermakelijke opening door de voorzitter werden op ludieke wijze door de Stefano’s maar liefst 5 leden in het zonnetje gezet vanwege hun 25-jarig lidmaatschap: Roy van Hoef, Kevin Janssen, Leon Linders, Bert Peters en Paul Zander.

Vervolgens was het aan de Jantjes om met humor gespekte teksten drie leden te eren die al 40 jaar lid zijn: Wim Gommers, Jan Linders en Jos Stals. De humor en de sfeer zat er goed in toen drie leden op de voorgrond stonden, vanwege hun 50-jarig lidmaatschap: Jo Janssen, Lambert Rietjens en Jan Zegveld.

Voor dat het feest los kon barsten was de KNVB al naar de kantine afgereisd. Meestal een teken dat naast de jubilarissen die worden geëerd, de KNVB iemand in het zonnetje wil zetten. Bert Peters ontving uit handen van Riny van Deursen van de KNVB de gouden scheidrechterspeld voor zijn jarenlange inzet als scheidsrechter. Tot slot en zeer verdiend voor zijn jarenlange inzet voor de club met de groen-witte kleuren kreeg Jan Linders (met slieps) de gouden KNVB waarderingsspeld uitgereikt.

Het bestuur feliciteert alle jubilarissen en Bert en Jan met hun gouden speld.

Mobiele versie afsluiten