Skip to content

Weer een verlaten auto aangetroffen in Ospeldijk

Redactie
30 december 2017 | 17:11

Advertentie

Zaterdag heeft de politie weer een auto aangetroffen die is achter gelaten op de t-splitsing Meijelsedijk en Zwarteboordweg in Ospeldijk. Volgens de politie is het voertuig waarschijnlijk ergens tussen 9.00 en 17.00 uur achter gelaten.

Een buurtbewoner zag de auto staan en belde de politie. De Scoda stond vlak bij de Mercedes die vorige week al was achtergelaten op de hoek van de Zwarteboordweg. Controle van het kenteken leerde dat dit kenteken niet bij deze auto hoort. Ook de Duitse kentekenplaten blijken niet bij de Mercedes te horen. Deze zijn vandaag door de politie verwijderd en in beslag genomen. De Scoda is op verzoek van de politie afgevoerd door een berger en naar Venlo gebracht voor verder onderzoek. Waarschijnlijk is dit voertuig met bijbehorende sleutels buit gemaakt tijdens een woninginbraak. De Mercedes mag wegens onbekende redenen nog niet worden afgesleept.

Getuigen
De politie is opzoek naar eventuele getuigen. Heb je vanmorgen of vanmiddag iets verdachts gezien bij deze verlaten voertuigen of heb je gezien wie deze heeft achtergelaten of in welk voertuig men vertrokken is dan hoort de politie graag van je via het bekende telefoonnummer 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

UPDATE
Een voorbijganger zag afgelopen nacht dat het koffer van de Mercedes op stond. Inmiddels is de auto weg. De Skoda is naar alle waarschijnlijkheid rond donderdag 21.00 uur daar neergezet.

Advertentie

1 Reactie

  1. Er is een week geleden melding gemaakt van de Mercedes.
    Als je de berichtgeving moet geloven is er contact met de eigenaar geweest. Nu een week na dato komt de politie er pas achter dat het kenteken niet bij de auto hoort. En dit kon de eigenaar niet vertellen waar ze contact mee hebben gehad? Appart verhaal. !


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie