Skip to content

Samen voor de Voedselbank Nederweert

Redactie
11 december 2017 | 18:00

Advertentie

Net als de afgelopen drie jaar slaat L1, samen met andere regionale omroepen, ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.​

Het is goed dat indien het nodig is, onze inwoners aan kunnen kloppen bij de voedselbank. Goed om te zien dat inwoners van Nederweert deze mensen ook een warm hart toe dragen en meedoen aan deze inzamelingsactie. En natuurlijk koop ik ook een aantal producten voor de voedselpakketten” aldus Wethouder Henk Geraats.

L1 Samen voor de Voedselbank
De actie vindt plaats in de weken voor Kerst, van maandag 11 december tot en met donderdag 21 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’. Vandaag was wethouder Henk Geraats bij supermarkt Jan Linders in Nederweert om de aftrap van de actie in Nederweert te geven.

Jan Linders Nederweert
Jan Linders werkt al jaren samen met de voedselbanken in de regio. Daarom vinden ze het niet meer dan logisch dat al de supermarkten inzamelpunt zijn. Alle producten worden van hieruit naar de verschillende voedselbanken in Limburg, Oost-Brabant en Gelderland gebracht. Ook De Jan Linders in Nederweert is zo’n inzamelpunt.

Eigenlijk zou L1 radio aanwezig zijn om live in de uitzending te komen. Maar vanwege het slechte weer is dit niet doorgegaan. Lees hier alles over de actie.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie