Skip to content

Succesvolle Nationale Sportweek 2017

Redactie
22 september 2017 | 12:00

Advertentie

Van 9 tot 17 september heeft de Nationale Sportweek ook in Nederweert weer plaats gevonden. En dit is een mooi moment om even terug te blikken op een geslaagde editie, waarbij veel kinderen kennis hebben gemaakt met een grote diversiteit aan sporten.

Alle basisschoolleerlingen in Nederweert ontvingen begin september een flyer van de combinatiefunctionarissen sport (Sport Nederweert) met daarop een groot overzicht aan open trainingen. De Nationale Sportweek is namelijk bedoeld om kinderen gedurende een week op een vrijblijvende manier kennis te laten maken met sport.

De kinderen konden tijdens deze sportieve week o.a. kennis maken met dans (DéDé Dance), Total Kids Defence en Taekwon-Do (John van Dam Defence), turnen en kleutergym (Gympoint), volleybal (VC Fortutas), wedstrijdzwemmen (ZPC), basketbal (Jumping Giants), zwembadspelen (Laco), voetbal (RKSVO, SV Leveroy en RKSV Merefeldia), hand- en kruisboogschieten (BoogSport Willem Tell), snorkelen (Duikteam Nederweert) en tennis (NTC’72).

De trainingen zijn bezocht door veel enthousiaste en nieuwsgierige kinderen en bij diverse sportaanbieders heeft dit al geleid tot vervolgtrainingen en ook nieuwe leden! Kortom, het was een succesvolle en sportieve week!

Foto: Duikteam Nederweert tijdens activiteit Snorkelen

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie