Site pictogram Nederweert24

Eetpunt ‘Ontmoeten doet Groeten’ zoekt een coördinator

Vind je het leuk om te regelen, mensen te ontmoeten en vrijwilligerswerk te doen? Dan bent jij wellicht de enthousiaste coördinator die ze zoeken voor het Eetpunt ‘Ontmoeten doet Groeten’ in Nederweert.

De vrijwilligers van Eetpunt ‘Ontmoeten doet Groeten’ verzorgen wekelijks een maaltijd voor inwoners die graag gezellig met elkaar willen eten. Van de vier eetactiviteiten per maand wordt er één keer per maand roulerend gegeten in de plaatselijke horeca van de gemeente Nederweert. De andere drie bijeenkomsten zijn in de Pinnenhof in Nederweert.

Wekelijks of af en toe
Het eetpunt loopt heel goed. Er is een vaste groep van 25 gasten, met o.a. vijf cliënten van PSW die iedere week komen eten. Daarnaast zijn er ook deelnemers (inclusief 2 tot 3 cliënten van PSW) die één keer per maand of incidenteel aansluiten.

Vaste groep van vrijwilligers
Er is een vaste groep van 11 vrijwilligers die de (praktische) taken op het gebied van koken, boodschappen, publicaties, planning, financiën en vervoer naar de horecavoorziening (één keer per maand) verzorgen. Het eetpunt is tevens partner in het project wonen-welzijn-zorg en het samenwerkingsverband met de Pinnenhof. De coördinatie van het Eetpunt ‘Ontmoeten doet Groeten’ wordt verzorgd door het Dörpsoverlek Ni-jwieërt dat ook andere initiatieven begeleidt.

Vacature voor coördinator

Het Eetpunt ‘Ontmoeten doet groeten’ heeft momenteel een vacature voor een enthousiaste vrijwillige coördinator.

Wat zijn je taken?

Wat krijg je ervoor terug?

Belangstelling?
De nieuwe coördinator zal de komende maanden begeleid worden door de huidige coördinator. Als je belangstelling hebt voor deze leuke en afwisselende functie, kun je voor meer informatie contact opnemen met Maurice Brouns, e-mailadres: mbrouns@restebv.nl. Maurice is ’s avonds (na 19:00 uur) telefonisch bereikbaar, tel. 06- 21176368.

Meer vacatures vind je hier.

Mobiele versie afsluiten