Skip to content

Sint Antonius Nederweert haalt geweldig resultaat bij BSF in Meijel

Redactie
16 mei 2017 | 21:12

Advertentie

Afgelopen zondag 14 mei vond het tweede bondsschuttersfeest van de bond E.M.M. van  dit seizoen plaats en werd georganiseerd door schutterij Sint Willibrordus in Meijel. Eerst was er een mooie optocht door de kern van Meijel, waar ook voor het eerst het nieuwe koningspaar Inge Minten en Paul Beckers waren te bewonderen. Daarna werd er door de schutterij met drie zestallen geschoten.

Alle drie de zestallen schoten geweldig goed en zo haalde het 3e zestal een 2e plaats, het 2e zestal een 2e plaats en het 1e zestal behaalde zelfs een gedeelte 1e plaats. Een geweldige prestatie, omdat er maar liefst 24 schutterijen aan dit bondsschutterfeest deelnamen. Door de mooie resultaten van de drie zestallen kon Schutterij St. Antonius Nederweert ook nog de dagbeker mee naar huis nemen. Dit omdat ze als gehele schutterij op dit bondsschutterfeest het beste resultaat bij het schieten hebben behaald. Een goed vervolg omdat ook het eerste bondsschutterfeest van dit seizoen door de schutterij is gewonnen.

Wil je ook een keer kennis maken met het schieten bij schutterij St. Antonius Nederweert kom dan een keer vrijblijvend op een zaterdagavond om 19.00 uur naar de schietlocatie op de Bengele. Komende zaterdag is de vierkamp in Nederweert Eind, maar vanaf 27 mei as ben je iedere zaterdag van harte welkom. Ze laten je graag zien hoe het bij de vereniging in zijn werk gaat en natuurlijk krijg je ook de gelegenheid om zelf te schieten.

Wil je meer informatie over de schutterij of lid worden dan kun je een mail sturen naar secretariaat@schutterijantonius.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie