Site pictogram Nederweert24

NLdoet doet het goed in Nederweert (Foto’s)

Vrijdag, maar vooral zaterdag staken in de gemeente Nederweert weer veel vrijwilligers de handen uit de mouwen tijdens de grootste vrijwilligersactie van Nederland, NLdoet. Samen klussen en poetsen voor de vereniging, buurt of gemeente of gewoon gezelligheid voor de ouderen. Mede door het fantastische weer zat iedereen vol positieve energie.

In Nederweert zijn er veel vrijwilligers die zich inzetten voor de gemeenschap. Dit gebeurt het het hele  jaar door en tijdens NLdoet doet iedereen daar nog een schepje bovenop. Wethouders Coumans en Geraats maakten een rondje langs de verschillende initiatieven in Nederweert.

NLdoet

NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

 

Mobiele versie afsluiten