Skip to content

We zijn heel erg blij en trots….

Redactie
1 maart 2017 | 10:00

Advertentie

Na een paar dagen te zijn gesloten zijn we nu eindelijk helemaal klaar met de verbouwing van In-btween Womenswear, gevestigd aan, Burgemeester Vullersstraat 4 in Nederweert. “We zijn heel erg blij en trots tegelijk met het uiteindelijke resultaat” aldus het team van In-btween. Zoals reeds eerder aangegeven gaan vrijdag 3 en zaterdag 4 maart de deuren weer open. Het is een moment om niet zomaar voorbij te laten gaan en dat doen ze dan ook zeer zeker niet. Ze willen er een feestelijk tintje aan geven en doen dit op deze twee genoemde dagen.

Tijdens deze dagen wordt iedere klant bij aankoop door In-btween getrakteerd op een heerlijke appeltaart, speciaal bereid door bakkerij Tommy. In de daarop volgende week vindt donderdag 9 maart de voorjaars-modeshow al weer plaats in het nieuwe decor. Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee vooraf, kun je dan op de aangegeven tijden (10.00 uur /13.30 uur /19.30 uur) getuige zijn van de nieuwste trends en items die de revue zullen passeren. Vele modellen en merken zijn verte- genwoordigd op de modeshow; Rabe, Rinascimento, Sommermann, Gerke, Zerres, Lebek, Enjoy.Ned, Gaffair, Mac, Rino & Pelle,Brandtex, Street One, Another Women, Frida & Freddies, Mary Ley, S `Oliver Red,S `Oli- ver Black,Roberto Sarto,Poools, Jane Luska, Red Button, Erfo, Dreamstar.

Tijdens diezelfde modeshow geven ze ook graag weer een impressie van de collectie uit de herenwinkel, In-Btween Menswear, gevestigd aan het Lambertushof 1 te Nederweert. Om een beeld te schetsen wat je hierbij kunt verwachten, zul je de volgende merken voorbij zien komen; S4,Carter & Davis, R2, Culture, Meyer, Casa Moda, Vanguard, Cast Iron, Gabbiano, Garage, Dobrefa.

Laat je eens verrassen en loop geheel vrijblijvend eens binnen. “Wij hopen je binnenkort te mogen begroeten. Het is zover!!!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie