Skip to content

Verbouwing In-Btween Womenswear

Redactie
14 februari 2017 | 14:00

Advertentie

Het afgelopen jaar heeft InBtween haar 10-jarig bestaan gevierd en dit was tevens een moment om de gedachte te laten gaan over een vernieuwende “look” van de winkel. Er is zorgvuldig nagedacht over een geheel nieuwe uitstraling en deels indeling van de winkel.

Start
Medio januari is gestart om de winkel te veranderen. Hierbij was de doelstelling om de winkel open te kunnen houden en de  klanten zo min mogelijk overlast te bezorgen. Er is gebruik gemaakt van mooie materialen en het efficiënt benutten van de ruimte met als resultaat een compleet nieuwe beleving in de winkel. De geheel nieuwe toonbank en een aantal paskamers zijn verplaatst en het interieur heeft een facelift gekregen. In het gehele interieur komen de kleuren wit, grijs en antraciet goed tot zijn recht en verder gedeeltelijk afgewisseld met kurkwand. Dit geeft een heel warme uitstraling. Door de iets gewijzigde indeling komt ook de totale presentatie nog beter tot uiting.

Gesloten
Het grote slotakkoord van de verbouwing vindt plaats in de week van Vastelaovendj. Zij stellen de polonaise dus even uit tot de vrijdag na Vastelaovendj. Dit betekent dat ze iets langer dicht zijn dan gebruikelijk. Van maandag 27 februari tot en met donderdag 2 maart. Dat geeft In-Btween de gelegenheid om de winkel tip top in orde te maken. Vanaf vrijdag 3 maart hopen zij je weer te mogen begroeten in de nieuw winkel en staan zij weer klaar met de service, hulp en aandacht zoals men dat gewend is. In dat opzicht is de winkel namelijk niet veranderd.

Modeshow
De modeshow zal plaats vinden in het vernieuwde decor op donderdag 9 maart op de gebruikelijke tijden.(10.00 uur, 13.30 uur en 19.30 uur). Deze datum kun je alvast noteren.

Dank
Verder bedanken zij alle firma’s die hebben bijgedragen om tot het uiteindelijke resultaat van de verbouwing te komen. Tot slot danken zij ook het personeel op wie ze in deze tijd ook een extra beroep hebben kunnen doen op hun flexibiliteit. Buiten de genoemde dagen zijn ze uiteraard gewoon open en kun je enerzijds nog profiteren van de opruiming en anderzijds al kennis maken met een gedeelte van de nieuwe collectie.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie