Skip to content

Toons Toppers beklimmen voor vijfde keer de Mont Ventoux

Redactie
11 januari 2017 | 14:52

Advertentie

Dit jaar gaat voor de vijfde keer in successie een team van Toons Toppers de magische berg de Mont Ventoux beklimmen. Op donderdag 9 februari organiseert het  Toon Hermans Huis Weert e.o. een informatieavond.

Sta jij in 2017 ook op de top?
Het bereiken van de top van de Mont Ventoux is, zeker na een diep dal, een geweldige prestatie en een onvergetelijke ervaring. Heb je zelf kanker gehad of heb je iemand in je naaste omgeving hierbij gesteund dan kan het stellen van een sportief doel een extra stimulans zijn om geestelijk en fysiek weer in balans te komen. Daarnaast is deelname vanzelfsprekend ook mogelijk als je het doel (KWF en Toon Hermans Huis Weert) een warm hart toedraagt. Het Toon Hermans Huis Weert e.o. faciliteert het komend jaar voor de vijfde keer op rij mensen die, ten bate van de Stichting Groot verzet tegen Kanker, de Mont Ventoux op donderdag 30 augustus lopend of op 1 september fietsend willen bedwingen. Dit wordt gedaan met een trainings- en informatieprogramma dat start met een informatieavond op donderdag 9 februari.

Maximaal aantal deelnemers
De Toons Toppers 2017 gaan dit jaar met maximaal 20 wandelaars, 10 junioren en 10 senioren fietsers op pad. Bij meer aanmeldingen zal er geloot moeten worden. Voor een aantal beginnende fietsers is eventueel een fiets en helm beschikbaar. De Stichting Groot verzet tegen Kanker steunt zowel het KWF als lokale doelen. Het Toon Hermans Huis Weert e.o. is één van de lokale doelen die door deze stichting wordt gesteund.

Trainingen
De Mont Ventoux bedwing je niet zomaar, dit vraagt gedegen training en voorbereiding. De begeleiding wordt verzorgd door Kirstie Boelaars en Peter Sijben (fietstrainingen) Marleen Bouten (wandeltrainingen), Brechtje Huigevoort (oncologisch fysiotherapeut), Corné Lenders (THHW) en Tanja Kools (THHW).
In de aanloop naar de beklimming van de Mont Ventoux zal meerdere malen per week getraind worden, veelal op de fiets of lopend, soms ook met andere sportactiviteiten. Dit doen we op de fiets gezamenlijk wekelijks en één maal per maand in het zuiden. De wandelaars trainen samen één maal in de twee weken en maandelijks in het zuiden. De overige trainingen vult iedereen zelf in. Daarnaast verzorgen we informatie avonden op het gebied van voeding, trainingsopbouw, de berg etc.

Aanmelden
Heb je interesse? Mail je naam en telefoonnummer dan naar adminstratie@toonhermanshuisweert.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie