Site pictogram Nederweert24

Basiscursus Rebalancing®massage

Het enthousiasme van de huidige deelnemers aan de basiscursus en verzoeken van belangstellenden heeft ons doen besluiten om in het voorjaar 2017 nogmaals deze basiscursus uit te zetten. Tijdens de cursus Rebalancingmassage leer je een volledige lichaamsmassage te geven. Ontspanning en genieten staan daarbij centraal.

Iedereen kan intuïtief aanraken en masseren. Maar wil je goed leren masseren en vertrouwen krijgen in wat je doet, dan is het prettig om een goede basiskennis van massagetechnieken te hebben. In deze basiscursus leer je ontspanningsmassage te geven, met technieken vanuit Rebalancing. Het is een fysieke, langzame en intensieve massage, die veel aandacht schenkt aan de manier van aanraken.

Je leert

De cursus is bedoeld voor zowel beginners als voor mensen die al massage-ervaring hebben. Ook is de cursus geschikt voor mensen die massage als aanvulling in hun beroep kunnen toepassen; schoonheidspecialisten, sportmasseurs en therapeuten bijvoorbeeld. We starten op woensdagavond 15 februari 2017 van 19:30 uur tot 22:30 uur. De laatste les is 31 mei 2017.

Kosten
De basiscursus bestaat uit 12 lessen en kost € 450 (inclusief BTW). Dit bedrag moet worden voldaan vóór aanvang van de cursus. Inbegrepen zijn het cursusboek, de massageolie en thee in de pauzes. Na afloop ontvangen de deelnemers die minimaal elf lessen gevolgd hebben een certificaat.

Maximum aantal deelnemers: 8 cursisten.

Cursuslocatie
Bosserstraat 6a te Nederweert.

Wij zijn gediplomeerd Rebalancer met beiden een eigen praktijk, waar we eveneens individuele sessies geven. Wij zijn aangesloten bij de Vereniging voor Natuurgeneeskundige Therapeuten.

Interesse? Meld je alvast aan bij: info@kernwijze.nl

We vinden het leuk om onze kennis en vaardigheden met jullie te delen.

Nell Ketelaars-Mennen
Annemiek Heijnen

Mobiele versie afsluiten