Site pictogram Nederweert24

Bijeenkomst prostaatkanker

bijeenkomstDe ProstaatKankerStichting organiseert op woensdag 16 november a.s. een bijeenkomst in het Toon Hermans Huis Weert. Aanvang 13.30 uur. In deze themabijeenkomst  wordt ingegaan op vragen vóór en na de behandeling aan prostaatkanker.

In Nederland wordt per jaar bij ongeveer 11.000 mannen prostaatkanker vastgesteld. Het is de meest voorkomende kanker bij mannen en eist jaarlijks 2.500 levens. Hoe ouder mannen worden, hoe groter de kans dat zij prostaatkanker krijgen. Bij veel mannen rust er echter een groot taboe op deze ziekte. De bijwerkingen van de behandeling kunnen o.a. zijn: incontinentie, impotentie en vermoeidheid.

Het Toon Hermans Huis Weert organiseert in samenwerking met de Prostaat Kanker Stichting een themamiddag over vragen vóór en na de behandeling.

De regiovertegenwoordiger van de Prostaat Kanker Stichting zal aan het begin van de middag een presentatie houden over dit onderwerp waarna gelegenheid is tot het stellen van vragen en samen met de aanwezigen in gesprek te gaan over dit onderwerp.

Aanmelden
In verband met de beschikbare ruimte stellen wij het op prijs indien je je aanmeldt via administratie@toonhermanshuisweert.nl of telefonisch 0495-541444.

Mobiele versie afsluiten