Site pictogram Nederweert24

Bouw woontoren in hartje centrum Weert

dji_0099Weert is komend jaar een prachtige woon- toren rijker! De tweede fase van het plan La Cour Bleue start in april 2017. In ruim een jaar wordt de 10 etages tellende woontoren, samen met aangrenzend 16 stadsappartementen, ge- realiseerd. Met de start van de bouw wordt dit prestigieuze project in hartje stad, naast het nieuwe stadhuis, afgerond. Hoffelijk wonen met een Weerts accent!

Bouwstart definitief
In mei 2015 werd fase 1 van het project opgele- verd. Deze 36 passage-apartementen zijn inmid- dels allemaal bewoond. Reden voor BAM om fase 2, bestaande uit 22 torenappartementen en 16 stadsappartementen, in april 2017 tot uitvoering te brengen. De verkoop is gestart en er zijn al de nodige appartementen verkocht of in optie.

Torenappartementen met de grandeur van de ‘De Hameij’
Het fraaie, onder architectuur ontworpen, com- plex biedt een combinatie van ruimte, luxe en kwaliteit. De torenappartementen (drie per laag) op de 1e t/m de 5e verdieping, zijn ruim van opzet met een woonoppervlakte van 86 tot 97 m2. De appartementen op de 6e t/m 8e verdieping, (twee per laag), hebben maar liefst een woonop- pervlakte van 125 m2. De appartementen hebben een vrij en fraai uitzicht over Weert met V.O.N. -prijzen vanaf € 240.000,-. Het ontwerp van het penthouse op de bovenste verdieping is de kers op de taart en zorgt ervoor dat Weert er een nieuw landmark bij krijgt!

Ondertussen is er al veel interesse voor dit unieke 285 m2 tellende penthouse met een fantastisch uitzicht over Weert. Alle appartementen beschik- ken naast een berging ook over een parkeerplaats in de parkeergarage die via een afgesloten liftop- gang bereikbaar is. In La Cour Bleue wordt wonen BELEVEN, voor mensen die luxe, gezelligheid, veiligheid en com- fort hoog in het vaandel hebben staan en die de vruchten van het leven vanuit een eersterangs lo- catie willen plukken. Dit unieke product op deze perfecte locatie staat garant voor een hoge toe- komstwaarde. Op basis van panoramafoto’s per verdieping kunt u nu al het uitzicht vanuit uw toekomstige beschut balkon ervaren en beleven; maak hiervoor geheel vrijblijvend een afspraak bij Saelmans Makelaardij.

Stadsappartementen met een unieke ligging
Aan de voet van de toren worden 16 (witte) stads- appartementen gerealiseerd met een woonopper- vlakte die varieert tussen de 53 en 70 m2 met een V.O.N.-prijs vanaf € 125.000,-. De stadsapparte- menten in dit prijssegment zijn toegankelijk voor een brede doelgroep en komen in aanmerking voor de aantrekkelijke starterslening van de gemeente Weert waardoor woonlasten ver onder de sociale huurgrens mogelijk zijn. De super centrale ligging van het complex op nog geen twee minuten loop- afstand van het station en hartje stad maakt deze plek uniek en bijzonder. Naast een eigen berging behoort het huren van een overdekte parkeer- plaats in de parkeergarage eveneens tot de mo- gelijkheden. Snelle beslissers De Woonadviseur van BAM begeleidt en adviseert u in het creëren van uw persoonlijke woonstijl en het maken van de juiste keuzes, passend bij uw woonsituatie. U weet vanaf het prille begin precies waar u aan toe bent en wat dit nancieel betekent. De keuken- en badkamervarianten geven een prima beeld van de mogelijkheden en de potentie van deze ruimtes. Doordat u als koper snel beslist, zijn uw woonwensen maximaal te realiseren. Na de start van de bouw zijn constructieve aanpas- singen vaak moeilijker in te passen.

Oplevering mei 2018
Daar BAM kiest voor een de nitieve startdatum van de bouw, is BAM in staat om nu al de ople- vertermijn van mei 2018 te garanderen. De on- zekerheden rondom een eventuele verkoop van een bestaande woning worden hierdoor wegge- nomen. Heeft u interesse? Voor alle informatie kunt u terecht bij Saelmans Makelaardij, 0495-533893. Of zie: www.lacourbleue.nl of www.saelmans.nl

Mobiele versie afsluiten