Site pictogram Nederweert24

Voorverkoop Concert “Oost West Thuis Best”

oost-west-thuis-bestDit weekend gaan de tickets in de voorverkoop van het nu al “hoogvliegendeMDP-concert op vrijdag 28 oktober. Dit concert met de titel “Oost West, Thuis Best” wordt een spektakel op een “hoger niveau”, namelijk een vliegreis over de hele wereld met mooie tussenlandingen.

De samenwerking tussen DJ-Diego met zijn enorme beats en ritmische klanken die onder vele werken van harmonie en drumband Melodie der Peel worden geplaats zijn spectaculair. Daarnaast is is het niet alleen muziek die de toon zet. Vele acteurs zijn van de partij die de nodige lachers op hun hand zullen krijgen. Kortom een reis die je niet mag missen.

Boek dit weekend je boarding pass. Alleen dán te koop voor € 6,00 (ipv € 7,50 aan de dagkassa)(kinderen t/m 12 jaar GRATIS). Door je reisburo YourTravel / Tim Zegveld, is er ook nog een reischeque ter waarde van € 250,00 beschikbaar gesteld. Hierop maak je kans als je een (vroegboek)ticket heeft aangeschaft. Zo´n reis wil je toch niet missen?

Voorverkoopadres op zaterdag 15 oktober van 9:00 – 16:00 uur bij Phicoop in Ospel en op zondag 16 oktober van 10:00 – 12:30 uur kun je terecht bij Het Peeluweel. Verzeker je van een plaats in het vliegtuig en hou er rekening mee dat deze vakantiebestemming erg in trek is! VOL=VOL.

Meer info vindt je nog op www.oktoberfeestenospel.nl.

Mobiele versie afsluiten