Site pictogram Nederweert24

Classics trök in Rooj

Classics trök in RoojVijftig jaar geleden toen de zon in Ecuador geel was en alle mannenharten op hol sloegen bij het zien van een Spaanse vrouw werd een groepje muzikanten uit Stramproy wereldberoemd. Bij de bezoeken aan Joost den Draaijer in de studio’s van Hilversum, bracht Jan Dirkx, manager van de Classics, altijd een vlaai mee en de vlaaiensound was geboren. Optredens waren uitverkocht en in de danszalen werd gedanst en geschuifeld. Zaterdag 1 oktober is de muziek van de Classics terug in Stramproy met Harrie Broens als zanger op het podium.

Als opstapje naar vijftig jaar Classics organiseert de Stichting Culturele Werkgroep Stramproy, in samenwerking met gemeenschapscentrum “de Zaal” , een authentieke ouderwetse dansavond met de Classics Revival band. Alle hits en minder bekende Classicsnummers worden gespeeld en oude tijden zullen herleven. Als toetje hebben we Esther Snijders weten te strikken voor een gastoptreden met de Revival band.

Een avond voor jong en oud om opnieuw kennis te maken met de vlaaienpop uit Rooj. Aanvang 20.00 uur. Entree € 8,00 in de voorverkoop bij boekhandel Benelux in Stramproy. Zouden er kaarten over zijn dan kosten deze € 10,00 aan de kassa.

Mobiele versie afsluiten