Skip to content

Spetgens en Wulms zorgen voor unicum

Redactie
18 juli 2016 | 17:00

Nostalgie - DKWVrijdagavond stond de jaarlijkse terugkerende voetbalwedstrijd Nostalgie – DKW op het programma. Dit jaar was Meijel de locatie. Voorafgaande aan de wedstrijd werd er een minuut stilte gehouden voor Paul Knapen.

DKW (onder leiding van Thijs Knapen) begon furieus wat leidde tot de openingstreffer van de helemaal opgebloeide Nanno Spetgens. Na 20 minuten nam Nostalgie de regie over en behoedde doelman Ruud Wulms met enkele reddingen DKW voor de gelijkmaker. Ook na de rust bepaalde Nostalgie het spelbeeld. DKW werd met enkele plaagstoten gevaarlijk. Daan Knapen en eerder Jan Willem van Lith hadden de beslissing kunnen forceren. Een kwartier voor tijd viel dan toch de gelijkmaker. 1-1.

Strafschoppen moesten de beslissing brengen. Gemist werd er door Jac Doensen (DKW) en William van der Heyden (Nostalgie). Ruud Wulms werd de held van de dag door de 5e strafschop te stoppen. Voor de eerste keer ging de beker mee naar Nederweert. Een unicum!