Site pictogram Nederweert24

Verduurzaming dak blokhut Jong Nederland Budschop

Blokhut Jong Nederland Budschop-1Tussen nummer 15 en 17 van de Ospelseweg in Nederweert loopt een smal steegje dat uitkomt bij een open veld en een groot gebouw: de blokhut van Jong Nederland Budschop. Wekelijks beleven hier meer dan honderd kinderen avonturen, doen unieke spellen en het doet dienst als middelpunt voor Nacht van het Dorp, Sint Maarten en Timmerdorp. Al bijna 50 jaar hebben vele mensen hier een groot deel van hun kindertijd doorgebracht.

De blokhut is een kern van de gemeenschap, maar ieder gebouw heeft onderhoud nodig. Door vele lekkages en door oplopende energiekosten móet het gehele dak nu vervangen worden. En omdat ze aan de toekomst -de leden- willen denken hebben ze besloten om dit duurzaam aan te pakken. Daarom willen ze naast een nieuw dak ook zonnepanelen op het dak plaatsen, maar helaas is dit een duur plan.

Ze willen een middelpunt van de gemeenschap blijven en dus willen ze niet de contributie fors verhogen, om ook zo bereikbaar te blijven voor gezinnen die het minder breed hebben.

Jong Nederland Budschop heeft daarom jouw hulp nodig, de inwoners van de gemeente Nederweert, om ze de blokhut een unieke plek voor kinderen te laten blijven. Door middel van jouw gift kan je ons helpen, via donaties die je kunt afgeven bij onze stafleiding op iedere doordeweekse dag op de blokhut of via: NL06 RABO 0135 5063 28, t.n.v. Stichting Jong Nederland Budschop, o.v.v. Donatie dak blokhut.

Iedere gift wordt ontzettend gewaardeerd, klein of groot, en gaat volledig naar de verduurzaming van het dak.

Mobiele versie afsluiten