Site pictogram Nederweert24

Joep in de ban van de Boekenweek

Joep Gommans Bruna-1Tot en met zondag staat bij Bruna Nederweert ook alles in het teken van de Boekenweek. Deze 81ste Boekenweek heeft als motto Was ich noch zu sagen hitte. “Dit jaar gaan we ook de grens over“, aldus Joep. “Naar onze oosterburen, maar ook naar het westen, zuiden en noorden. Want met boeken van buitenlandse schrijvers kom je overal.

Het Boekenweekgeschenk van dit jaar is ‘Broer’ door Esther Gerritsen. Je krijgt het Boekenweekgeschenk tussen zaterdag 12 en zondag 20 maart als je in de winkel of op bruna.nl voor 12,50 aan Nederlandstalige boeken koopt. Hiermee reis je op zondag 20 maart gratis met de trein. Of bestel voor 12,50 aan eBooks en ontvang gratis het Boekenweekgeschenk als eBook. ‘Zink’ geschreven door David van Reybrouck is het Boekenweekessay 2016.

Een interview met Esther Gerritsen lees je op het Bruna blog. Bekijk de Boekenweek folder die iedereen in de bus heeft ontvangen voor nóg meer tips. Komende dagen brengt Joep Gommans verschillende categorie extra onder de aandacht.

Mobiele versie afsluiten