Site pictogram Nederweert24

Leden gezocht voor het trommelkorps Schutterij Sint Antonius Nederweert

Schutterij St. AntoniusSchutterij Sint Antonius is op zoek naar enthousiaste, nieuwe leden die reeds ervaring hebben bij een trommelkorps of die graag het trommen willen leren. Leeftijd is niet belangrijk.

Het trommelkorps heeft één keer in de twee weken op dinsdagavond repetitie onder leiding van een instructeur. Net zoals alle andere leden van de schutterij loopt het trommelkorps in uniform mee met de optochten van de bondschuttersfeesten, het OLS en LDS. Verder wordt er en af en toe een serenade gebracht bij een speciale gebeurtenis.

Schutterij Sint Antonius staat bekend om haar goede prestaties bij schietwedstrijden. Omdat de presentatie tijdens optochten altijd heel belangrijk is, is een goed bemand trommelkorps daarbij essentieel. Een vereniging waar plezier en saamhorigheid hoog in het vaandel staan.

Heb je interesse meld je dan aan via mail secretariaat@schutterijantonius.nl. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Henk Gijsen via 06 – 29 11 41 41.

Natuurlijk is de schutterij altijd op zoek naar nieuwe leden, dus heb je interesse in schieten of wil je gewoon graag lid worden, meld je aan. Wie weet ben jij dan een van de leden van het zestal dat d’n Um weer terug naar Nederweert haalt!

Mobiele versie afsluiten