Site pictogram Nederweert24

Informatieavond over het geven van borstvoeding

SJG WeertOp donderdag 4 februari organiseert SJG Weert samen met het JGZ (JeugdGezondheidsZorg) een informatieavond over het geven van borstvoeding.

Lactatie- en kinderverpleegkundige Willy Gielen geeft samen met een verpleegkundige van het JGZ uitleg, praktische informatie en tips over het geven van borstvoeding. Ook wordt een film vertoond en is er ruime gelegenheid om vragen te stellen. De informatie is ook voor de partner interessant. Verder is borstvoedingsorganisatie La Leche League met een stand aanwezig.

De bijeenkomst duurt van 20.00 tot 22.00 uur en vindt plaats in het Auditorium van SJG Weert aan de Vogelsbleek 5. Deelname is gratis. Aanmelden kan via het inschrijfformulier of bij de afdeling Patiënteninformatie: 0495 – 572 205. De bijeenkomst vindt 8 x per jaar plaats.

Borstvoedingcafé
Het Borstvoedingcafé is een ontmoetingsplek waar moeders die borstvoeding (gaan) geven, ervaringen uitwisselen. De bijeenkomsten zijn kosteloos, vrij toegankelijk en vinden elke eerste woensdag van de maand plaats van 10.00 tot 12.00 uur in La Place (V&D Weert).
Meer informatie over het borstvoedingcafé vind je op www.borstvoeding.nl

Mobiele versie afsluiten