Site pictogram Nederweert24

Informatiebijeenkomst Parkinson

ParkinsonOp dinsdag 8 december organiseert ParkinsonNet Weert e.o. de tweede informatiebijeenkomst voor mensen met Parkinson en hun partners/mantelzorgers.

Waarom is er een ParkinsonNet?
Als gevolg van de ziekte van Parkinson kan iemand uiteenlopende klachten hebben of problemen ervaren op verschillende gebieden. Hierdoor zijn vaak meerdere zorgverleners betrokken bij de behandeling en begeleiding van mensen met de ziekte van Parkinson. Het is belangrijk dat deze zorgverleners specifiek deskundig zijn en behandelingen goed op elkaar afstemmen. Neurologen, parkinsonverpleegkundige, fysiotherapeuten, diëtisten, ergotherapeuten, logopedisten, maar ook een apotheker, psycholoog, geriater, een specialist ouderengeneeskunde en een revalidatiearts werken via dit netwerk samen aan een goede zorg voor mensen met Parkinson. Op www.parkinsonnet.nl staat meer informatie over de ziekte en is ook te zien welke zorgprofessionals en behandelaars aangesloten zijn bij het netwerk.

Wat komt deze avond aan bod:

De bijeenkomst vindt plaats tussen 19.00 en 21.00 uur in het Auditorium van SJG Weert. De toegang is gratis. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier of bij de afdeling Patiënteninformatie: 0495 – 57 22 05.

Mobiele versie afsluiten