Site pictogram Nederweert24

Politiehond grijpt dief op Pannenweg

Inbraak Kluskens MeubelCreaties 4880De politie heeft afgelopen nacht met behulp van een politiehond een inbreker weten op te sporen die waarschijnlijk had ingebroken bij twee bedrijven aan de Pannenweg in Nederweert.

Politiehond grijpt dief op Pannenweg

Bij Kluskens Meubelcreaties had de inbreker zich toegang tot het terrein verschaft door een gat te knippen in de afrastering. Van hieruit is hij waarschijnlijk bij de kantoorunit van TuinVariant uitgekomen. Daar heeft hij een paar rolluiken geforceerd en ramen ingeslagen. Vermoedelijk heeft hij hier alleen wat kleingeld meegenomen.

Daarna is hij verder gegaan naar een tweede loods van Kluskens Meubelcreaties. Ook hier heeft hij een raam ingeslagen om daarna een poort te openen. Bij het betreden van het pand is het alarm afgegaan. Dit heeft hem er niet van weerhouden om de loods te doorzoeken en een paar lasapparaten bij de deur klaar te zetten. De politie was snel ter plaatse en zag een persoon weg rennen. Een aantal uren later heeft de politie met inzet van een politiehond de verdachte staande weten te houden.

De verdachte is aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Mobiele versie afsluiten