Site pictogram Nederweert24

Huisjes kijken bij Jacobs – Gijsen

Geenestraat 1C2 (1)Zaterdag 28 maart is er weer de landelijk Open Huizen Route. Een paar duizend Limburgse woningverkopers zetten hun deuren tussen 11 en 15 uur open voor een ongedwongen bezichtiging. Grijp uw kans, want het kopen van een huis was nog nooit zo aantrekkelijk!

Open Huizen Dag zaterdag 28 maart

Huizenprijzen zijn laag en de hypotheekrente, van minder dan 3% voor 10 jaar, is lager dan ooit! Voor een gemiddelde koopwoning in Limburg heb je, inclusief kosten koper, een hypotheek nodig van € 200.000. Bij een annuïteitenhypotheek tegen 3% rente, bedragen de bruto woonlasten € 850 per maand. Inclusief overige lasten (onderhoud, verzekeringen, belasting) is dit ongeveer ook meteen de netto woonlast. Voor een vergelijkbare huurwoning betaalt men al gauw € 750 per maand, maar de huurprijs stijgt vervolgens harder dan de netto woonlast bij een koopwoning. Na 10 jaar zal de huurprijs hoger zijn dan de hypotheeklast. Daarnaast is een deel van de hypotheek afgelost en dus ook een stuk vermogen opgebouwd in de eigen woning. Stijgen de huizenprijzen dan ook nog jaarlijks met een procentje, dan loopt het verschil nog verder op!

Doe er uw voordeel mee en kijk op www.jacobsgijsen.nl voor de deelnemende panden en het verdere aanbod. Doet uw droomhuis niet mee aan de Open Huizen Route? Neem dan contact op met Jacobs-Gijsen adviseurs om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Jacobs – Gijsen Vastgoed en Assurantieadviseurs, dé makelaar voor Nederweert en omstreken, is opgericht in 1997 en heeft sinds die tijd een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van makelaardij, taxaties, hypotheken en verzekeringen.

Voor een persoonlijke benadering bent u hier aan het juiste adres, want hun streven is gericht op een trouwe en langdurige relatie. Kwaliteit, service en een objectief advies vormen de speerpunten van Jacobs – Gijsen en klanten weten dit al jaren te waarderen.

Geenestraat 1C2 (1)
Mobiele versie afsluiten